Gratis verzending boven € 50,00 excl. btw  

 Voor 16.00 besteld, dezelfde dag verstuurd       Ruim 10 jaar ervaring
16-02-2021 13:33

Bonrollen bestelt u bij Pinautomaatwinkel

Bent u op zoek naar de juiste bonrollen voor uw pinautomaat? Bij Pinautomaatwinkel bent u aan het juiste adres! Wij leveren allerlei soorten bonrollen voor uw Worldline of CCV automaten.

YOMANI bonrollen
Voor YOMANI bonrollen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen de thermische rollen leveren per 10 stuks of per 50 stuks. Zo heeft u altijd genoeg bonrollen en kunt u met een gerust hart uw klanten laten pinnen. De printerrollen zijn van hoge kwaliteit en laten u op tijd door middel van roze strepen op de bonrol zien dat uw bonrol vervangen dient te worden. De pinrollen zijn goed voor zo'n 250-300 transacties.

CCV bonrollen
Beschikt u over een CCV/Verifone automaat? Dan kunt u ook onze CCV bonrollen bestellen. Deze zijn van een ander formaat dan de YOMANI bonrollen. Hierdoor passen ze altijd perfect in uw CCV betaalautomaat. Ook deze rollen zijn thermisch en teksten worden door middel van de laserprinter op het papier geprint. Ze zijn universeel voor alle CCV pinautomaten en passen hierdoor altijd in uw CCV automaat.

Bent u nog op zoek naar een betaalautomaat? Dat kan ook! Pintip kan u voorzien van een nieuwe, betrouwbare betaalautomaat! Ga naar www.pintip.nl voor alle mogelijkheden.

U kunt bij ons betalen via: